HR-10370 DUGO SELO, Zagrebačka 29, TEL: 385 (0)1 27 53 760, FAX: 385 (0)1 27 53 820 demit@demit.hr

PRODAJA I SERVIS PROFESIONALNE OPREME ZA ČIŠĆENJE

usisavača za prašinu, pometalica, kolica za spremačice, ručne čistaće i opreme

O NAMA

Djelatnost tvrtke je prodaja  i servis profesionalne  opreme za čišćenje. Možemo s ponosom istaknuti, kako je svaki treći profesionalni usisavač u Hrvatskoj iz našeg programa.
Osim profesionalnih usisavača, u našem su programu perači i pometalice tvrdih podova, tepiha, tepisona, tapeciranog namještaja, keramičkih pločica, staklenih površina. To su perači četkama, ekstrakcijom, vodenom parom, pod niskim ili visokim pritiskom, te razni ručni čistači i dijelovi za njih.
Zastupamo najpoznatije svjetske brandove kao što su Nilfisk (Electrolux), Comac, Euromop, Rotowash, Tecnovap i Elsea. Za sve strojeve imamo zamjenske dijelove, potrošni materijal i kompletni servis u našoj radionici. Za profesionalne usisavače iz programa Electrolux stare do 20 godina imamo sve dijelove.
Osim profesionalnih usisavača, u našem su programu perači tvrdih podova, tepiha, tepisona, tapeciranog namještaja, pločica, staklenih površina, pometalice (motorne ili na baterije), kolica za čistačice, hotelske spremačice, konobare, kao i razni ručni pribor i sredstva.